Nuluptus, supjaustus didesniais kubeliais obuolius sudėkite į puodą su cukrumi ir vandeniu.
Virkite kol obuoliai suminkštės ir tuomet supilkite vyną, pieną, įdėkite cinamono lazdelę.
Į dubenėlį suberkite miltus, supilkite grietinėlę ir išmaišę supilkite į karštą sriubą.
Virkite tol, kol sriuba sutirštės.
Nukelkite puodą nuo ugnies ir palaukę kol praauš dėkite į šaldytuvą porai valandų.
Tiekite šaltą.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!