Gaivus varškės ir želė tortukas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Gaivus varškės ir želė tortukas
Gaivus varškės ir želė tortukas
Gaivus varškės ir želė tortukas
Gaivus varškės ir želė tortukas
Gaivus varškės ir želė tortukas
Autorius apie receptą: Noriu priminti jums seną gerą varškės deserto receptą, kuris mūsų šeimoje yra mėgstamiausias. Kartais varškės desertą gaminu su šviežiomis uogomis, bet šįsyk desertas Noriu priminti jums seną gerą varškės deserto receptą, kuris mūsų šeimoje yra mėgstamiausias. Kartais varškės desertą gaminu su šviežiomis uogomis, bet šįsyk desertas su želės gabaliukas. Jei dar negaminote varškės deserto, rekomenduoju pasigaminti ir beveik neabejoju, kad jis jums patiks. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
750 mililitrų vandens (karšto+ 10 šaukštų šalto)
500 mililitrų grietinėlės (12% riebumo)
360 gramų varškės 9%
225 gramai želės (vyšnių, apelsinų ir kivių skonio)
2 šaukštai cukraus pudros (apytikriai, arba pagal skonį)
20 gramų želatinos
10 šaukštų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pirmiausia pasiruošti želę. Į tris skirtingus dubenis įpilti po 250 ml karšto vandens, į kiekvieną dubenį suberti skirtingo skonio žėlę. Atvėsinti, tuomet perkelti į vėsią vietą, kad sustingtų.
2.
Į dubenį suberti želatiną, įpilti 10 šaukštų vandens, palikti brinkti 10 - 15 minučių, o tuomet ištirpinti garų vonelėje ir atvėsinti.
3.
Į dubenį sudėti varškę, supilti grietinėlę ir suplakti iki vientisos masės, kad neliktų gumuliukų. Tai labai svarbu, nes kitaip desertas nebus glotnios tekstūros.
4.
Žėlę supjaustyti nedideliais gabaliukais.
5.
Į dubenį su varškės ir grietinėlės mase supilti želatiną, išmaišyti. Įdėti dalį želė gabaliukų ir išmaišyti.
6.
Į torto formą supilti paruoštą masę ir pastatyti į šaldytuvą stingti 2 - 3 valandoms, o geriausia visai nakčiai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital