Gaivus nekeptas varškės ir sausainių tortas su braškėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Gaivus nekeptas varškės ir sausainių tortas su braškėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
500 gramų sausainių ("Selgos", "Gaidelio" tipo)
200 gramų sviesto
Kremui:
400 mililitrų graikiško jogurto
360 gramų varškės
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų cukraus pudros
100 mililitrų vandens
20 gramų želatinos
Papuošimui:
šiek tiek braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sutrinti iki miltų, supilti tirpintą sviestą, išmaišyti ir suberti į torto formą, su nuimamais šonais. Suspausti suformuojant lygų paviršių ir dėti į šaldytuvą pusvalandžiui sustingti.
2.
Kremui želatiną užpilti vandeniu ir palikti išbrinkti apie 10 minučių, po to ištirpdyti garų vonelėje ir palikti atvėsti.
3.
Jogurtą sumaišyti su varške, pertrinta per sietelį, suberti cukraus pudrą, išmaišyti ir sudėti išplaktą grietinėlę. Plona srovele, nuolat maišant, supilti želatiną ir viską išmaišyti.
4.
Kremą supilti ant sausainių pagrindo ir palikti sustingti. Papuošti pjaustytomis braškėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital