Gaivios rabarbarų salotos su riešutais ir feta

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Rabarbarų salotos su feta
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitos ir labai skanios salotos. Švelniai saldžiarūgščio skonio, tinka valgyti vienos ir prie žuvies. Greitos ir labai skanios salotos. Švelniai saldžiarūgščio skonio, tinka valgyti vienos ir prie žuvies. Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 sauja salotų mišinio
1 vienetas rabarbarų (koto)
4 vienetai saulėje džiovintų pomidorų
50 gramų fetos sūrio
1 saujelė graikinių riešutų
1 šlakelis citrinų sulčių
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotas nuplauti, nusausinti ir suplėšyti į lėkštę.
2.
Ant salotų dėti smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, kapotus riešutus, nuvalytą ir susmulkintą rabarbarą, užtrupinti sūrio.
3.
Apšlakstyti citrinų sultimis ir aliejumi. Tiekti iš karto!
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital