Gaivios burokėlių ir žirnelių salotos

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Burokėlių ir žirnelių salotos
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Klasikinės ir visada skanios salotos. Jos labai tinka prie mėsos ar žuvies ar tiesiog valgyti vienas. Jeigu norisi skalsiau, vietoje aliejaus galite naudoti grietinę arba majonezą, Klasikinės ir visada skanios salotos. Jos labai tinka prie mėsos ar žuvies ar tiesiog valgyti vienas. Jeigu norisi skalsiau, vietoje aliejaus galite naudoti grietinę arba majonezą, bet man jos skaniausios tiesiog su šlakeliu aliejaus. (...daugiau) Raminta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai burokėlių (virtų, didesnių)
200 gramų konservuotų žirnelių
1 vienetas raugintų agurkų
0.5 vieneto svogūnų (mažesnio)
šiek tiek aliejaus (naudoju alyvuogių)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Virtus burokėlius nulupti ir supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais. Raugintą agurką bei svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais.
2.
Į dubenį sudėti burokėlius, agurką, svogūną, konservuotus žirnelius ir viską išmaišyti. Pagal skonį pagardinti druska, pipirais ir mėgiamu aliejumi.
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vesta
2017-10-28 17:26
Klasikinės, bet visada geros. Darau taip pat, tik burokėlius ne pjaustau, o stambiai sutarkuoju ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital