Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas

AUTORIUS:
Dr. Oetker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
INGREDIENTAI:
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
250 gramų cukraus
250 gramų miltų
100 mililitrų aliejaus
5 šaukšteliai kakavos
1 pakelis dr. oetker kepimo milteliai
Kremui:
200 mililitrų pieno
200 mililitrų sviesto
2 pakeliai dr. oetker kremas tortui
Papuošimui:
2 pakeliai dr. oetker juodojo šokolado skonio glajus
1 pakelis dr. oetker pabarstukai
šiek tiek aviečių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į indą sudėti visus tešlos ingredientus, gerai išmaišyti iki vientisos masės. Masę sudėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį ir atvėsusį tortą perpjauti į tris lygias dalis.
2.
Kremui viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Paimti šokoladinio torto dalis, jas pertepti paruoštu kremu ir šviežiomis avietėmis.
4.
Papuošimui glajų pakaitinti karštame vandenyje keletą minučių ir pilti ant torto. Glajui truputį pravėsus padekoruokite pabarstukais ir šviežiomis avietėmis. Skanaus!
AUTORIUS: Dr. Oetker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis