Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas

AUTORIUS:
Dr. Oetker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
250 gramų cukraus
250 gramų miltų
100 mililitrų aliejaus
5 šaukšteliai kakavos
1 pakelis kepimo miltelių (naudojome Dr. Oetker )
Papuošimui:
2 pakeliai dr. oetker juodojo šokolado skonio glajaus
1 pakelis pabarstukų (naudojome Dr. Oetker )
šiek tiek aviečių
Kremui:
200 mililitrų pieno
200 mililitrų sviesto
2 pakeliai dr. oetker kremo tortui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į indą sudėti visus tešlos ingredientus, gerai išmaišyti iki vientisos masės. Masę sudėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį ir atvėsusį tortą perpjauti į tris lygias dalis.
2.
Kremui viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Paimti šokoladinio torto dalis, jas pertepti paruoštu kremu ir šviežiomis avietėmis.
4.
Papuošimui glajų pakaitinti karštame vandenyje keletą minučių ir pilti ant torto. Glajui truputį pravėsus padekoruokite pabarstukais ir šviežiomis avietėmis. Skanaus!
AUTORIUS: Dr. Oetker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital