Dr. Oetker avižinė košė su morkų sultimis ir keptais apelsinais

AUTORIUS:
Dr. Oetker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 mililitrų morkų - obuolių sulčių
1 vienetas apelsinų
1 pakelis dr. oetker avižinės pilno grūdo košės su obuoliais ir cinamonu
20 gramų cukraus
20 gramų balzaminio acto
1 vienetas čiobrelių šakelių
šiek tiek mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į keptuvę dėkite nulupkitą ir supjaustykitą apelsiną, cukrų, balzamiko actą, čiobrelius ir pakaitinkite kol apelsinai karamelizuosis.
2.
Inde užvirinkite morkų-obuolių sultis ir jomis užpilkite avižinę košę. Viską gerai išmaišykite ir palikite kelioms minutėms. Tada sudėkite karamelizuotus apelsinus ir papuoškite keliais mėtos lapeliais. Skanaus!
AUTORIUS: Dr. Oetker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital