Daržovinė bulvių košė su kepta veršiena ir morkų padažu

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Daržovinė bulvių košė su kepta veršiena ir morkų padažu
Daržovinė bulvių košė su kepta veršiena ir morkų padažu
Daržovinė bulvių košė su kepta veršiena ir morkų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Veršienos kumpio;
Prieskonių;
Druskos;
Aliejaus.
Košei:
Bulvių;
Morkų;
Krapų;
Petražolių;
Pieno;
Druskos.
Padažui: 1 virta morka, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė lieso pieno, druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Veršieną supjaustom gabaliukais, pabarstom prieskoniais, druska ir kepame ant aliejaus. Bulves nulupam, perpjaunam pusiau ir dedame į puodą virti. Baigiant virti, nupilam visa vandenį, įpilam pieną, užvirinam, tada nukeliam nuo ugnies ir sugrūdame. Beriam druskos, dedam smulkiai tarkuotą morką, susmulkintus krapus su petražolėmis ir išmaišome.
Padažui, svieste pakepinam miltus, pilam pieną, dedam tarkuotą virtą morką ir virinam, kol padažas pradeda tirštėti. Padažą galima sutrinti blenderiu.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital