Cukinijų troškinys su mėsyte

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Cukinijų troškinys su mėsyte
Cukinijų troškinys su mėsyte
Cukinijų troškinys su mėsyte
Autorius apie receptą: Oi, kaip pamilau cukiniją. Gaminu išties daug su ja ir patikėkite man ji taip skanu. Oi, kaip pamilau cukiniją. Gaminu išties daug su ja ir patikėkite man ji taip skanu. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas cukinijų (jaunos)
200 gramų daktariškos dešros (ar rūkytos mėsytės)
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas svogūnų
50 gramų fermentinio sūrio
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis saldžiosios paprikos miltelių
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną ir česnaką nulupame ir supjaustome mažais kubeliais. Dešrą supjaustome kubeliais. Cukiniją nuplauname, supjaustome kubeliais.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame svogūną ir česnaką. Pakepiname, kol daržovės suminkštės. Beriame į keptuvę dešrą ir pakepiname porą minučių. Beriame į keptuvę cukiniją ir pakepiname apie 5 minutes. Pagardiname druska, pipirais.
3.
Pilame grietinėlę, įtarkuojame sūrį. Patroškiname, kol šiek tiek viskas sutirštės. Pabarstome smulkintais krapais, paprikos milteliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital