Cukinija ir sūriu įdarytos vištienos krūtinėlės

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Cukinija ir sūriu įdarytos vištienos krūtinėlės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai vištienos krūtinėlės
150 mililitrų daržovių sultinio
1 vienetas morkų (nedidelės)
70 gramų cukinijų
70 gramų tepamo sūrelio su žalumynais
2 šaukštai sviesto
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek krapų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
1 vienetas kiaušinių (apvoliojimui)
šiek tiek miltų (apvoliojimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Krūtinėles nuplauti, nusausinti, išmušti ir pagardinti druska. Morkas nuskusti, sutarkuoti burokine tarka, cukiniją irgi sutarkuoti ir nuspausti skystį.
2.
Keptuvėje išlydyti sviestą, sudėti morkas ir apkepinti, kol jos suminkštės, tada įdėti smulkintus svogūnų laiškus, sutarkuotą cukiniją, prieskonius ir dar truputį patroškinti. Atvėsusį išmaišyti su sūriu.
3.
Įdaro dėti ant krūtinėlių vienos pusės, kitą užlenkti, gerai susmeigti smeigtukais, pamirkyti kiaušinio plakinyje, po to apvolioti miltuose ir apkepti keptuvėje įkaitintam aliejuje iš abiejų pusių, trumpai, bet ant stiprios ugnies.
4.
Dėti į kepimo formą, supilti sultinį ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 10 - 12 minučių. Garnyrui tinka ryžiai ir agurkų - pomidorų salotos. Prieš patiekiant ištraukti smeigtukus.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital