Citrininis pyragas su kondensuotu pienu

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Citrininis pyragas su kondensuotu pienu
Autorius apie receptą: Gaivus, lengvai pagaminamas ir labai skanus! Gaivus, lengvai pagaminamas ir labai skanus! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Pagrindui:
180 gramų sausainių
70 gramų sviesto
Įdarui:
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
4 vienetai kiaušinių trynių
80 mililitrų citrinų sulčių
1 šaukštas citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sausainius sumalame iki trupinių ir sumaišome su ištirpintu sviestu.
2.
Dedame juos į apvalią formą (naudojau 25 cm skersmens) ir prispaudžiame, rankomis formuodami pagrindą su truputį pakeltais krašteliais. Kepame apie 6 minutes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kad pagrindas truputį sutvirtėtų. Išėmus iš orkaitės paliekame atvėsti.
3.
Atskirame inde sumaišome kondensuotą pieną, citrinos sultis, sutarkuotą citrinos žievelę ir išplaktus šluotele kiaušinių trynius.
4.
Citrininį įdarą supilame į atvėsusį sausainių padą ir kepame dar apie 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Išėmus iš orkaitės paliekame pyragą porai valandų atvėsti, jog įdaras sutvirtėtų. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital