Česnakinė varškės užtepėlė su žalumynais

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Porcijų skaičius: 4
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Česnakinė varškės užtepėlė su žalumynais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanu tiekti su įvairiomis daržovėmis, ypač su brokoliais. Taip pat be galo gardu tiekti su kepta duona ar kitais mėgstamais priedais. Galima pabarstyti mėgstamais Labai skanu tiekti su įvairiomis daržovėmis, ypač su brokoliais. Taip pat be galo gardu tiekti su kepta duona ar kitais mėgstamais priedais. Galima pabarstyti mėgstamais žalumynais. (...daugiau) Janina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
180 gramų liesos varškės (arba riebesnės)
80 gramų majonezo
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
3 skiltelės česnako
1 pundelis laiškinių česnakų (arba svogūno laiškų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Į dubenį dėti varškę, majonezą, česnakus ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
2.
Svogūną smulkiai supjaustyti, laiškinius česnakus susmulkinti.
3.
Į paruoštą masę berti druską, pipirus, svogūną ir laiškinius česnakus, gerai permaišyti.
4.
Tepti ant duonos riekelės, kabinti su daržovių juostelėmis ar gardžiuotis kaip padažu prie mėgiamų patiekalų.
AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital