Česnakinė fetos ir rikotos sūrių užtepėlė

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Česnakinė fetos ir rikotos sūrių užtepėlė
Autorius apie receptą: Ši užtepėlė puikiai dera su alyvuogėmis, galima tepti ant duonos skrebučių ar lazdelių, krekerių. Ši užtepėlė puikiai dera su alyvuogėmis, galima tepti ant duonos skrebučių ar lazdelių, krekerių. Inga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų fetos sūrio
100 gramų rikotos sūrio
2 skiltelės česnako
1 pundelis krapų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Fetos sūrį ir česnaką šiek tiek pasmulkinti, krapus smulkiai supjaustyti.
2.
Elektriniu trintuvu išsukti sūrius, česnaką ir krapus iki vientisos masės, pagardinti pipirais.
AUTORIUS: Inga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital