"Cannelloni" su vištiena

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
"Cannelloni" su vištiena
"Cannelloni" su vištiena
"Cannelloni" su vištiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Įdarui:
1 pakelio "Cannelloni" makaronų (250 g)
apie 500 g vištienos,  maltos
1  svogūno, balto 
2 morkų
2 -3 skiltelių česnako
1 saujos   krapų, petražolių, baziliko (šviežių)
1 kiaušinio
1 saujos sūrio,  tarkuoto
2 -3 šaukštų vandens, virinto 
Baltajam padažui:
30 g sviesto
1  šaukšto (kupino) miltų
400 ml pieno
Druskos
1 saujelės fermentinio sūrio
Raudonajam padažui:
1 skardinės (mažos) pomidorų, savo sultyse, smulkintų
2-3 skil česnako
Druskos
1 šaukšto (nepilno) raudono sauso vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:

1. Svogūną supjaustyti, morkas sutarkuoti ant smulkios tarkos, česnaką pasmulkinti.
2. Į vištienos faršą įdėti svogūną, morkas, česnaką, pasmulkintus krapus bei petražoles. Pagardinti druska bei pipirais. Įmušti kiaušinį ir viską gerai išmaišyti. Tada įpilti 2-3 šaukštus vandens (turite stebėti, kiek reikia vandens, kad negautumėte per skystos masės) ir pabaigai įdėti saują tarkuoto sūrio. Dar syki viską gerai išmaišome ir paliekame ramybėje.
3.Pereinam prie raudonojo padažo gamybos.
Pasmulkintą česnaką sumaišome su pomidorais savo sultyse, pagardiname druska ir įpilame nepilną šaukštą sauso raudono vyno. Viską gerai išmaišome.
4. Tuo tarpu, kol darėme raudonąjį padažiuką, mesa spėjo pailsėti ir galime jau ją pripildyti cannelloni makaronus.
5. Tada į karščiui atsparų indą įpilame raudono padažo ir ant jo išdedame įdarytus makaronus.
6. Įkaitiname orkaitę 170°C temp.
7. Gaminame baltąjį padažą.
Nedideliame puode ištirpiname sviestą. Įdedame šaukštą miltų ir pamaišome. Puodą laikome ant nedidelės ugnies ir susipilame pieną bei grietinėlę. Tada ugnį padidiname ir maišome, kol padažas sutirštės.
Įberiame žiupsnelį druskos ir tarkuotą sūrį. Pamaišome, kad jis ištirptų. Padažas turi būti tirštokas, bet ne sušokti į gumulus. Jį naudojame dar šiltą, nes vėsdamas tirštėja.
8. Ant įdarytų cannelloni supilame baltąjį padažą. Ant viršaus suberiame tarkuotą sūrį ir pašauname į orkaitę. Kepsime maždaug 40-45 min, reikia stebėti.

 

AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital