Burokėlių sriuba su malta mėsa

AUTORIUS:
Agnė Paulavičienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Burokėlių sriuba su malta mėsa
Autorius apie receptą: Dar viena sriuba iš mano mėgstamiausių sąrašo. Šią sriubą viriau įvairiausiais būdais, tačiau šis variantas tikrai tobulas! Sriuba pavyksta labai skani, tad rekomenduoju Dar viena sriuba iš mano mėgstamiausių sąrašo. Šią sriubą viriau įvairiausiais būdais, tačiau šis variantas tikrai tobulas! Sriuba pavyksta labai skani, tad rekomenduoju išmėginti. Krapais gardinu jau tik įpylusi sriubą į lėkštę, nes man taip skaniau, tuomet jaučiasi tas nuostabus šviežių krapų aromatas! Mes mėgstam valgyti su karšta čiabata su žolelėmis. (...daugiau) Agnė Paulavičienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų faršo (mėgstamo, apytikriai)
1 vienetas burokėlių (vidutinio dydžio, nevirto)
1 vienetas bulvių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
1 vienetas sultinio kubelių
2 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Burokine tarka sutarkuoti morką ir buroką, smulkiai supjaustyti svogūną.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti svogūną, kepti kelias minutes ir kai truputį suminkštėja, berti česnako granules ir žiupsnelį druskos, kepti maišant apie 30 sekundžių, tuomet suberti tarkuotas morkas ir burokėlius, išmaišyti ir kepti dar maždaug 1 minutę.
3.
Į keptuvę su daržovėmis pilti citrinų sultis, dėti cukrų, gerai pamaišyti ir dėti pomidorų padažą, tuomet pilti stiklinę vandens, uždengti dangčiu ir paliekti troškintis ant silpnos kaitros maždaug 30 minučių. Karts nuo karto išmaišyti ir patikrinti ar nereikia įpilti dar vandens.
4.
Į puodą pilti vandens, užvirti, dėti sultinio kubelį ir smulkiais kubeliais supjaustytą bulvę. Užvirti. Imti po mažą gabalėlį faršo ir dėti į puodą su bulvėmis.
5.
Troškintas daržoves sudėti į puodą su bulvėmis, gerai išmaišyti ir pavirti apie 10 minučių.
6.
Prieš tiekiant labai tinka pabarstyti šviežiais krapais.
AUTORIUS: Agnė Paulavičienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital