Bulvių, kiaušinių ir pievagrybių apkepas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Bulvių, kiaušinių ir pievagrybių apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g bulvių
5 kiaušiniai
300 g pievagrybių
1 svogūnas
3/4 stiklinės jogurto
3 šaukštai margarino
taukų formai ištepti
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
pipirų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti bulves su lupenomis, nulupti, supjaustyti ritinėliais. Svogūną nulupti ir supjaustyti smulkiais kubeliais, apkepinti taukuose, suberti nuvalytus ir sukapotus pievagrybius, ištroškinti iki minkštumo. Kietai išvirtus kiaušinius nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Atsparų karščiui indą ištepti taukais ir pabarstyti maltais džiūvėsėliais. Sluoksniais dėti bulves, pievagrybius ir kiaušinius, kiekvieną sluoksnį pabarstant pipirais ir druska. Viršutinį sluoksnį turi sudaryti bulvės. Patiekalą apipilti pasūdytu jogurtu ir karštoje orkaitėje kepti 30 min., kol kraštai apskrus. Patiekti su žalių daržovių salotomis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Irmantas
2020-03-22 16:58
Neblogai, tik baigiant kepti reikėtų apibarstyti fermentiniu sūriu. ATSAKYTI
audrone
2013-03-24 19:08
labai skaniai atrodo :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital