Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g šviežių braškių
100 g cukraus
200 ml 35% riebumo grietinėlės
2 v.š. cukraus pudros
1 pakelis desertinės varškės (mano buvo 180 g)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Braškes sutryniau, sumaišiau su cukrumi.
Į grietinėlę subėriau cukraus pudrą. Išplakiau iki standžių putų.
Įmaišiau desertinę varškę.
Supyliau trintas braškes.
Viską lengvai permaišiau. Daug nemaišykite, ledai turi būti "margi".
Supyliau į šalčiui atsparų indą.
Šaldiklyje šaldžiau 5 valandas.
Nuolat maišyti nereikia, nes ledai su grietinėle. Vandens kristaliukai ledams šąlant nesusidaro.
Prieš patiekiant palaikykite šaldytuve, ištrauktus iš šaldiklio - lengviau išsiims.
SKANAUS!