Braškinis chia pudingas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Braškinis chia pudingas
Braškinis chia pudingas
Braškinis chia pudingas
Braškinis chia pudingas
Braškinis chia pudingas
Braškinis chia pudingas
Braškinis chia pudingas
Braškinis chia pudingas
Braškinis chia pudingas
Braškinis chia pudingas
Braškinis chia pudingas
Braškinis chia pudingas
Autorius apie receptą: Čiupkite didesnį šaukštelį ir visų pudingo sluoksnių ragausite iš karto: trintų braškių gaivumas, braškinio sluoksnio saldumas ir kokosinio sluoksnio švelnumas dera Čiupkite didesnį šaukštelį ir visų pudingo sluoksnių ragausite iš karto: trintų braškių gaivumas, braškinio sluoksnio saldumas ir kokosinio sluoksnio švelnumas dera harmoningai ir dabar gardžiai. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 sluoksnis:
170 gramų braškių
0.5 vieneto žaliųjų citrinų (arba ketvirčio paprastos citrinos)
1 šaukštas klevų sirupo (ar medaus ar kitokio saldiklio)
2 sluoksnis:
250 gramų braškių
250 mililitrų augalinio gėrimo (1 stiklinės)
6 šaukštai chia (ispaninio šalavijo) sėklų
2 šaukštai klevų sirupo (ar medaus ar kitokio saldiklio)
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
3 sluoksnis:
250 mililitrų augalinio gėrimo (1 stiklinės)
250 gramų kokosų gėrimo (tiršto, bent 17% riebumo)
6 šaukštai chia (ispaninio šalavijo) sėklų
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Viršui:
125 mililitrai kokosų kremo
šiek tiek braškių (trintų ir pilnų)
šiek tiek pistacijų (arba migdolų ar kitokių riešutų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruoškite braškinį ispaninių šalavijų sėklų sluoksnį: braškes elektriniu smulkintuvu sutrinkite iki vientisos tyrės.
2.
Didesniame dubenyje sumaišykite trintas braškes, mėgstamą augalinį pieną, sėklas, klevų sirupą ir vanilės ekstraktą. Leiskite pastovėti kambario temperatūroje apie 15 minučių, tuomet permaišykite, uždenkite, dėkite į šaldytuvą ir palaikykite bent kelias valandas ar per naktį, kol ispaninių šalavijų sėklos išbrinks ir pudingas sutirštės.
3.
Paruoškite kokosinį ispaninių šalavijų sėklų sluoksnį: atidarę kokosų gėrimo skardinę, šaukštu nusemkite pusę stiklinės tiršto kokosų kremo nuo skardinės viršaus. Sudėkite į indelį, uždenkite dangteliu ir dėkite į šaldytuvą – šio kremo prireiks vėliau, sluoksniuojant desertą.
4.
Skardinėje likusį kokosų gėrimą, augalinį pieną, ispaninių šalavijų sėklas ir vanilės ekstraktą sumaišykite dubenyje. Leiskite pastovėti kambario temperatūroje apie 15 minučių, tuomet permaišykite, uždenkite, dėkite į šaldytuvą ir palaikykite bent kelias valandas ar per naktį, kol ispaninių šalavijų sėklos išbrinks ir pudingas sutirštės.
5.
Paruoškite braškių sluoksnį: braškes elektriniu smulkintuvu sutrinkite su citrinų sultimis ir klevų sirupu. Jei mėgstate, galite tyrėje palikti stambesnių gabalėlių.
6.
Susluoksniuokite.: į stiklines paskirstykite po porą šaukštų trintų braškių. Ant viršaus paskirstykite braškinį ispaninių šalavijų sėklų pudingą, ant šio viršaus – kokosinį pudingą.
7.
Atidėtą kokosų kremą išplakite šluotele iki purumo. Po vieną-du šaukštus dėkite ant susluoksniuoto pudingo viršaus.
8.
Papuoškite trintomis ir šviežiomis braškėmis, smulkintais pistacijų riešutais. Patiekite iš karto arba iki patiekiant laikykite šaldytuve.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital