Blynai "Širdelės"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Blynai širdelės čirviniai
Autorius apie receptą: Aš manau, kad tai mėgstamiausi vaikų blynai. Pati labai gerai pamenu, kai laukdavome su broliu, kol mama jų prikeps visą kalną. Ir aš dažnai juos kepu savo mergaitėms. Aš manau, kad tai mėgstamiausi vaikų blynai. Pati labai gerai pamenu, kai laukdavome su broliu, kol mama jų prikeps visą kalną. Ir aš dažnai juos kepu savo mergaitėms. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 mililitrų kvietinių miltų
1 stiklinė pieno
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai sviesto (tirpinto)
2 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius su cukrumi paplakti šluotele. Supilti pieną ir tirpintą sviestą. Masę išmaišyti.
2.
Suberti miltus ir gerai išmaišyti, kad neliktų miltų gumulėlių.
3.
Kepti įkaitintoje čirvinių blynų keptuvėje.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Daiva
2024-01-01 12:35
Man atrodo receptui truksta 500ml vandens, nes pagal ji gaunasi ne blynu, o bandeliu tešla :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital