Biskvitinis pyragas su gervuogių kremu - "Gervuogynė"

AUTORIUS:
sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
 Biskvitinis pyragas su gervuogių kremu - "Gervuogynė"
 Biskvitinis pyragas su gervuogių kremu - "Gervuogynė"
 Biskvitinis pyragas su gervuogių kremu - "Gervuogynė"
 Biskvitinis pyragas su gervuogių kremu - "Gervuogynė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 dideli kiaušiniai;
4 šaukštai sijotų miltų;
2 šaukštai krakmolo;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
3/4 stiklinės cukraus.
Kremui: grietinės, gervuogių ir, jeigu reikia, cukraus pudros.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiausinio baltymą atskiriam nuo trynio ir išplakam iki standžių putų. Trynį plakame su cukrumi, kol mase padidėja minimum dvigubai. Miltus sumaišom su krakmolu ir kepimo milteliais. Baltymų masę įmaišom į trynių masę, suberiam miltų mišinį ir viską atsargiai maišom. Pilame į kepimo skardą išklotą kepimo popierium ir kepame 8 - 10 min, 180 laipsnių karštumo orkaitėje. Kol kepa pyragas, pasiruošiam kremą. Grietinę išplakam su uogom, cukraus pudra ir dedam valandai į šaldytuvą. Atsikerpam kepimo popieriaus tokio pat dydžio kaip pyragas ir jį apibarstom cukrumi. Biskvitą išimam iš orkaitės ir dedam ant kepimo popieriaus pabarstyto cukrumi. Nuimame popierių ant kurio biskvitas kepė, biskvitą perpjaunam pusiau arba dar ir horizontaliai, kaip dariau aš. Kiekvieną dalį aptepame kremu, bet tik tada kai biskvitas visiškai atšalęs. Aptepame ir šonus, ir viršų, papuošiame ir paliekame porai valandų pastovėti, o tada SKANAUS
AUTORIUS: sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aiste
2020-03-16 17:22
Sveiki! Ar imanoma kaip nors pyraga pagaminti be krakmolo? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital