Biskvitinis obuolių pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Biskvitinis obuolių pyragas
Biskvitinis obuolių pyragas
Biskvitinis obuolių pyragas
Biskvitinis obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Obuolių pyragas skanu visada. Pavasarį, kai baigiame suvalgyti seną derlių, ar rudenį, kai pilnomis pintinėmis tempiame obuolius į namus. Vienareikšmiškai manau, obuolių Obuolių pyragas skanu visada. Pavasarį, kai baigiame suvalgyti seną derlių, ar rudenį, kai pilnomis pintinėmis tempiame obuolius į namus. Vienareikšmiškai manau, obuolių pyragai yra kepami dažniausiai. Net aš nebesuskaičiuoju, pagal kiek receptų esu juos kepusi, o kur dar visos kitos šeimininkės. Obuolių pyrago receptų yra begalės. Tad raskime savo geriausią ir kepkime. Receptą radau Beatos Nicholson knygoje „Beatos virtuvė“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
8 vienetai obuolių
250 mililitrų kefyro
250 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
70 gramų sviesto (+formai patepti)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono
Viršui:
2 šaukštai rudojo cukraus
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės.
2.
Sviestą ištirpiname. Sumaišome su kefyru. Šią masę supilame į kiaušinių plakinį ir gražiai išmaišome. Įsijojame miltus su kepimo milteliais ir cinamonu.
3.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome plonomis skiltelėmis. Įmaišome į tešlą. Supilame į 24 cm skersmens formą apteptą sviestu.
4.
Maltus džiūvėsėlius sumaišome su ruduoju cukrumi, cinamonu ir gausiai pabarstome pyrago viršų.
5.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 – 50 min. Mediniu pagaliuku patikriname, ar iškepė - jei pagaliukas sausas, reiškia taip, jei aplipęs tešla, kepame dar apie 5 minutes ir vėl tikriname.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital