Belgiški vafliai pagal Ievą

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Belgiški vafliai pagal Ievą
Belgiški vafliai pagal Ievą
Belgiški vafliai pagal Ievą
Belgiški vafliai pagal Ievą
Belgiški vafliai pagal Ievą
Autorius apie receptą: Labai skanūs vafliai, kuriuos nesudėtinga paruošti, o labai skanu ragauti. Labai skanūs vafliai, kuriuos nesudėtinga paruošti, o labai skanu ragauti. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kvietinių miltų
5 vienetai kiaušinių (didelių)
400 mililitrų pieno
250 gramų sviesto (ištirpinto ir atvėsinto)
200 gramų cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų ir išplakti iki purumo.
2.
Į dubenį su kiaušiniais pilti sviestą, dėti vanilės, įberti druskos ir išmaišyti. Tuomet suberti miltus, kepimo miltelius ir supilti pieną. Dar kartą gerai permaišyti.
3.
Į vaflinę dėti paruoštos tešlos ir kepti apie 5 - 8 minutes iki kol gražiai apskrus.
4.
Tiekti vienus arba su uogomis, ledais, karamele ar kitais mėgstamais priedais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Žydrūnas
2024-03-13 19:47
Neaprašyta kada dėti kepimo miltelius ATSAKYTI
Paulė
2024-03-14 16:18
Kartu su miltais. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital