Beglitimiai vafliai su lašiša ir kreminiu sūreliu

AUTORIUS:
Dominykas Bagdonas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Beglitimiai vafliai su lašiša ir kreminiu sūreliu
Beglitimiai vafliai su lašiša ir kreminiu sūreliu
Beglitimiai vafliai su lašiša ir kreminiu sūreliu
Beglitimiai vafliai su lašiša ir kreminiu sūreliu
Autorius apie receptą: Traškūs ir purūs vafliai nepaliks abejingų. Labai skanūs ir puikiai tinkami tiems, kas maisto gamyboje nenaudoja kvietinių miltų arba nori paeksperimentuoti virtuvėje. Traškūs ir purūs vafliai nepaliks abejingų. Labai skanūs ir puikiai tinkami tiems, kas maisto gamyboje nenaudoja kvietinių miltų arba nori paeksperimentuoti virtuvėje. Dominykas Bagdonas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų ryžių miltai
100 gramų kukurūzų krakmolo
200 gramų rūgpienio (arba kefyro)
125 gramai pieno
75 gramai sviesto
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas cukraus (su kaupuku)
1 šaukštelis druskos (arba pagal skonį)
2 šaukšteliai kepimo miltelių (nubrauktų)
Patiekiant:
100 gramų sūdytos lašišos
100 gramų kreminio sūrio
pagal skonį kaparėlių
pagal skonį agurkų
pagal skonį krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti pieną. Berti cukrų, druską. Gerai išmaišyti.
2.
Į kiaušinių mišinį pilti rūgpienį. Išmaišyti.
3.
Dalimis suberti su kepimo milteliais išmaišytus ryžių miltus, vis permaišant, kad neliktų sausų gumuliukų.
4.
Į tešlą berti krakmolą, išmaišyti.
5.
Į tešlą plona srovele, nuolat maišant šluotele, supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą.
6.
Leisti tešlai pastovėti apie 10 minučių šaldytuve.
7.
Vaflinę įkaitinti, jos kepimo paviršių patepti trupučiu sviesto ar aliejaus.
8.
Pilti tešlos ir kepti, kol apskrus iki auksinės spalvos.
9.
Šiuos vaflius tinka patiekti tiek su saldžiais, tiek su nesaldžiais priedais. Aš patiekiau su lašiša, kreminiu sūreliu, kaparėliais, agurkų bei ridikėlių griežinėliais ir žalumynais.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Dominykas Bagdonas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital