Bananų sausainiai

AUTORIUS:
Milda Švėgždaitė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Bananų sausainiai
Autorius apie receptą: Sveiki ir paprasti, bet ne prasti sausainiai be glitimo. Sveiki ir paprasti, bet ne prasti sausainiai be glitimo. Milda Švėgždaitė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai bananų
1.5 stiklinės avižinių miltų
1 stiklinė ryžių miltų
0.5 stiklinės pieno
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto
1 sauja migdolų
1 sauja razinų
1.5 šaukšto cukraus
1 šaukštas grietinės
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio malto cinamono
1/5 šaukštelio maltų gvazdikėlių
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vandenyje išmirkyti razinas bei migdolus.
2.
Išplakti kiaušinį, druską ir cukrų. Į plakinį sutrinti bananus. Suberti mirkytas vandenyje razinas bei migdolus. Išmaišyti.
3.
Atskirame dubenyje ištirpinti grietinę, pieną ir sviestą ir supilti į kiaušinio bananų, riešutų ir razinų tyrę.
4.
Atskirame dubenyje sumaišyti likusius sausus ingredientus: kepimo miltelius, cinamoną, maltus gvazdikėlius, avižų bei ryžių miltus. Suberti į skystą masę, užminkyti tešlą. Ji turėtų išeiti lipni. Ją kabinti šaukštu ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Ant dalies sausainių pagal skonį ir poreikį galima užlašinti medaus.
5.
Kepti 15-20 min 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Sausainiai neturėtų iškepti pernelyg sausi, patikrinkite, įsmeigdami smeigtuką, jis turėtų švelniai įsmigti į sausainį. Skanaus!
AUTORIUS: Milda Švėgždaitė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital