Atskiriame trynius nuo baltymų. Baltymus išplakame iki putų, pridedame cukraus ir druskos, išmaišome. Sudedame kiaušinių trynius ir išmaišome. Sudedame miltų, krakmolo ir kepimo miltelių mišinį. Išmaišytą masę supilame į margarinu išteptą skardą ir kepame 35 minutes.
Sviestą sumaišome su cukrumi, kiaušinių tryniais. Dalį bananų susmulkiname ir sudedame į masę. Pasiruošiame želė, želė miltelius sumaišome su stikline vandens, pakaitiname ir atvėsiname. Kai želė atvėsta ir pradeda stengti, ji įmaišome į bananų masę. Paruoštą masę dedame ant pirmojo atvėsusio sluoksnio ir dedame į šaldytuvą sustengti.
Baltymus išplakame iki standžių putų, sumaišome su trimis šaukštais cukraus ir želė ištirpintoje stilinėje vandens. Masę supilame ant sustengusio antrojo sluoksnio ir dedame į šaldytuvą sustengti.
Pasiruošiama želė. Bananai supjaustomi riekutėmis ir išdėliojami ant sustengusio torto. Ant viršaus pilama atvėsusi želė ir dedama sustengti į šaldytuvą porai valandų.
Darbo daug, bet skonis vertas vargo. Skanaus.