Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais

AUTORIUS:
Obelių aliejus
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Vištienos (geriausia rinktis visą vištą arba mėsingiausias jos dalis)
100 g sviesto
50 g krienų
100 g migdolų
1 česnako
2 morkų
Pastarnoko
Druskos, juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Vištieną supjaustykite, pasūdykite, užbarstykite juodųjų pipirų ir pakepinkite.

Iškepusią vištieną sudėkite į kepimui orkaitėje skirtą indą.

Kubeliais supjaustykite morkas ir pastarnoką, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į indą su vištiena.

Susmulkinkite migdolus, sumaišykite juos su krienais ir sudėkite į indą.

Įpilkite stiklinę vandens, įdėkite sviesto, pagardinkite druska ir pipirais, šiek tiek pamaišykite.

Indą pusvalandžiui pašaukite į iki 210° C įkaitintą orkaitę.

Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.

 
AUTORIUS: Obelių aliejus
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital