Avižinė košė su uogomis orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Avižinė košė su uogomis orkaitėje
Avižinė košė su uogomis orkaitėje
Avižinė košė su uogomis orkaitėje
Avižinė košė su uogomis orkaitėje
Autorius apie receptą: Valgykite košę dar šiltą. Galite su jogurtu, užgerti stikline pieno. Naudojau 13 cm skersmens kepimo dubenėlį. Valgykite košę dar šiltą. Galite su jogurtu, užgerti stikline pieno. Naudojau 13 cm skersmens kepimo dubenėlį. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
65 gramai avižinių dribsnių (naudojau trijų grūdų)
1 vienetas bananų (gerai prinokusio)
1 vienetas kiaušinių
60 gramų pieno
1 šaukštas agavos sirupo (arba kito saldiklio)
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
pagal poreikį šaldytų vyšnių
pagal poreikį šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį suberti avižinius dribsnius ir kepimo miltelius, išmaišyti.
2.
Į kitą dubenį dėti bananą ir gerai sutrinti šakute, įmušti kiaušinį ir išplakti. Supilti pieną, agavos sirupą ir išmaišyti.
3.
Į dubenį su avižiniais dribsniais supilti banano ir kiaušinių plakinį, gerai išmaišyti ir supilti į kepimo dubenėlį (naudojau 13 cm skersmens). Į košę įspausti šokolado gabaliukus ir vyšnias.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180°C laipsnių temperatūros orkaitėje 20-25 minutes iki kol košės paviršius gražiai apskrus. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital