Avinžirnių užtepėlė Humusas su ciberžole

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Avinžirnių užtepėlė Humusas su ciberžole
Autorius apie receptą: Viskas, ką Jums reikia padaryti, tai įberti stebuklingos ciberžolės, kad taip gerai visiems žinomas humusas įgautų naujų atspalvių ir skonių. Viskas, ką Jums reikia padaryti, tai įberti stebuklingos ciberžolės, kad taip gerai visiems žinomas humusas įgautų naujų atspalvių ir skonių. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų konservuotų avinžirnių
1 vienetas citrinų
3 šaukštai maltos ciberžolės (naudojome "Santa Maria")
pagal skonį druskos
3 šaukštai sezamų pastos tahini
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 vienetai česnako
1 šaukštas medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Nukoštsu avinžirnius, citrinos sultis, tahinį, alyvuogių aliejų, česnaką ir medų sutrinkite smulkintuvu iki vientisos masės.
2.
Patiekite dubenyje, įpylę šiek tiek alyvuogių aliejaus, skrudintų sezamų pastos Tahini ir šiek tiek ciberžolės.
3.
Tortilijas supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į kepimo indą. Užpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, sezamo sėklų, druskos ir 1 arb. š. ciberžolės. Viską sumaišykite ir kepkite orkaitėje apie 5 minutes.
4.
Patiekite humusą kartu su tortilijų traškučiais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital