Aviečių džemas su medumi

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Aviečių džemas su medumi
Autorius apie receptą: Aviečių džemas be sėklų ir su medumi, cukrus. Išverda apie 3 - 5 litrai džemo, priklausomai nuo aviečių sultingumo. Aviečių džemas be sėklų ir su medumi, cukrus. Išverda apie 3 - 5 litrai džemo, priklausomai nuo aviečių sultingumo. Vaida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
12 litrų aviečių
2.5 kilogramo cukraus
0.5 litro medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Iš aviečių išspaustas išspausti sultis, jas supilti į puodą ir kaitinti.
2.
Kai aviečių sultys užvirs, berti 1 kilogramą cukraus, maišyti, kol ištirps. Tuomet po truputį, maišant, berti likusį cukrų, kol ištirps.
3.
Virti, kol sultys pradeda tamsėti ir tištėti.
4.
Supilti medų ir pakaitinti, kol medus ištirps.
5.
Kai uogienė atvės, pilti į švarius, iškaitintus stiklainius.
AUTORIUS: Vaida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital