Trešnių džemas žiemai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Trešnių džemas
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas trešnių (iškaulintų)
600 gramų cukraus
50 gramų tirštinamojo uogienės mišinio su pektinu
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Trešnes užpilame cukrumi ir palaikome keletai valandų, kad atsirastų sulčių.
2.
Po to pusę trešnių masės susmulkiname blenderiu.
3.
Į puodą suverčiame ir smulkintas, ir nesmulkintas trešnes. Puodą užkaičiame ir paverdame apie 15 minučių. Tada nukaičiame, įmaišome uogienių mišinį ir dar paverdame 5 - 8 minutes.
4.
Supilstome į sterilius stiklainiukus, sandariai užsukame, apverčiame dangteliais žemyn ir paliekame visiškai atvėsti.
5.
Džemą laikome vėsiame rūsyje arba sandėliuke.
Patarimai:
Vietoje tirštinamojo uogienės mišininio bei cukraus galima naudoti tiesiog uogienių cukrų (būna pirkti didesnėse parduotuvėse).
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital