Šaldyti "kiviai" žiemai iš rabarbarų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Šaldyti rabarbarai su aguonomis žiemai
Autorius apie receptą: Netikėtas pernykštis atradimas šaldymo kameroje per žiemą neužsibuvo. Daugelis ragavusių manė valgantys šaldytus kivius. Kelis metus bandžiau šaldyti rabarbarų Netikėtas pernykštis atradimas šaldymo kameroje per žiemą neužsibuvo. Daugelis ragavusių manė valgantys šaldytus kivius. Kelis metus bandžiau šaldyti rabarbarų gabaliukus – gaudavosi košė ir tiek, bet štai mintis juos pasaldinti ir sumaišyti su aguonomis virto tobulu pagardu ledams, sausainiams ir net tortams. Šiomis dienomis pjaunu stiebus ir gaminu naują partiją. (...daugiau) Renata, Kūmutes Virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas rabarbarų
200 gramų cukraus
4 šaukštai aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
1 kg rabarbarų kotų nulupu, supjaustau griežinėliais, blenderiu ar virtuvinio kombaino S peiliais susmulkinu iki mažų gabaliukų (galima pjaustyti ir peiliu) ir sumaišau su 200 gr balto cukraus, 4 v. š. aguonų.
2.
Palaukiu, kol cukrus ištirps, dedu į mažyčius šaldymo indelius ir nešu į šaldiklį. Puikus vitaminų ir rūgštelės užtaisas žiemą. Kadangi šaldymui konservantai nebūtini, cukraus galima ir nedėti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Daiva
2018-05-27 11:04
Puikus receptas. Tik aguonas keičiu chia sėklomis. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital