Auksinė latte su ciberžole

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Auksinė ciberžolės latte
Auksinė ciberžolės latte
Auksinė ciberžolės latte
Autorius apie receptą: Galvojate Auksine ji vadinama dėl savo spalvos? Vat ir ne – dėl sudėties! Ciberžolė ne tik ryškaus skonio, kūną sušildantis prieskonis. Ji turi ir gydomųjų savybių. Jeigu Galvojate Auksine ji vadinama dėl savo spalvos? Vat ir ne – dėl sudėties! Ciberžolė ne tik ryškaus skonio, kūną sušildantis prieskonis. Ji turi ir gydomųjų savybių. Jeigu norite, gėrimą galima suplakti su kavai skirtu pieno putos plakikliu. Pradžioje galima naudoti mažiau ciberžolės ir kaskart vis didint dozę. Taip pat čia tiks muskatas, imbieras ir anyžius. (...daugiau) Natalija, Stebuklinga mėta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 stiklinė augalinio migdolinio gėrimo
0.5 šaukštelio maltos ciberžolės
1/3 šaukštelio cinamono
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
šiek tiek malto kardamono (arba 2 sėklyčių)
šiek tiek medaus (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pieną supilam į prikaistuvį, beriame prieskonius (kardamoną patraiškom peiliu), išmaišome. Kaitinam ant nedidelės ugnies apie 4 min. Svarbu šildyti, bet neleisti užvirti.
2.
Supilam į mėgstamą puodelį ir ragaujame. O jeigu naudosite nesaldintą migdolų pieną - įsidėkite šaukštelį medaus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital