Greitas padažas su žalumynais - tobulas prie mėsos

AUTORIUS:
Daiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Greitas padažas su žalumynais - tobulas prie mėsos
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šį padažą galima laikyti šaldytuve, sandariai uždarytame inde 3-4 dienas. Labai skanu prie mėgstamų mėsos patiekalų, užkandžių ar salotų. Šį padažą galima laikyti šaldytuve, sandariai uždarytame inde 3-4 dienas. Labai skanu prie mėgstamų mėsos patiekalų, užkandžių ar salotų. Daiva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų majonezo
50 gramų kefyro (arba graikiško ar natūralaus jogurto)
20 gramų pipirnės (galima keisti petražolėmis, kalendra, svogūno laiškais ar kitais žalumynais)
10 gramų krapų
10 gramų petražolių
2 lapai rūgštynių
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Žalumynus nuplauname ir nusausiname.
2.
Pipirnes, krapus, petražoles, česnako skilteles ir rūgštynes smulkiai supjaustome arba susmulkiname elektriniu maisto smulkintuvu.
3.
Į dubenį dedame majonezą, pilame kefyrą ir išmaišome. Sudedame žalumynų masę ir permaišome. Paskaniname druska.
AUTORIUS: Daiva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital