Pikantiškas padažas prie mėsos

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Pikantiškas padažas prie mėsos
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Autorius apie receptą: Labai gardus akimirksniu paruošiamas pikantiškas padažiukas. Jis puikiai tinka prie mėsos, šviežių bulvyčių ar kur tik sugalvosite. Jeigu norite gaivesnio padažo, vietoje Labai gardus akimirksniu paruošiamas pikantiškas padažiukas. Jis puikiai tinka prie mėsos, šviežių bulvyčių ar kur tik sugalvosite. Jeigu norite gaivesnio padažo, vietoje visos arba dalies grietinės galite naudoti graikišką jogurtą. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 gramų grietinės (arba tiršto graikiško jogurto)
1 skiltelė česnako (didesnė arba 2 mažesnės)
2 šaukšteliai citrinų sulčių (arba pagal skonį)
1 saujelė krapų (smulkintų)
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Į dubenį sudėkite grietinę, smulkintus krapus, įspauskite česnaką. Išmaišykite.
2.
Įberkite žiuspnelį pipirų, pagardinkite druska ir įspauskite citrinos sulčių (jų kiekį koreguokite pagal savo skonį ir grietinės rūgštumą). Išmaišykite.
3.
Galima patiekti iškart arba laikyti šaldytuve sandariame indelyje 2-3 dienas.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital