Aštrūs indiški blyneliai

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Aštrūs indiški blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 virtos bulvės
1 stiklinė šaldytų žirnelių
2 svogūnai
0,25 a. š. čili miltelių
1 a. š. kuminų
1 v. š. šviežiai tarkuoto imbiero
1 sauja kapotų petražolių arba kalendros
2 v. š. džiūvėsėlių
4 v. š. miltų
druska
augalinis aliejus (kepimui)
smulkintas feta sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtas bulves sutriname, svogūnus susmulkiname ir sumaišome su visais likusiais ingredientais (išskyrus aliejų). Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuojame mažus blynelius. Blynelius kepame įkaitusioje keptuvėje su aliejumi, kol jie gražiai paruduoja. Iškepusius blynelius sudedame ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius. Patiekiame šiltus su smulkintu feta sūriu. Skanaus.
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital