Aštri avinžirnių užtepėlė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Aštri avinžirnių užtepėlė
Autorius apie receptą: Puiki idėja greitai aštriai avinžirnių užtepėlei pagaminti. Labai skani ir puikiai tinkama pusryčiams, ją tepant ant mėgstamų skrebučių. Puiki idėja greitai aštriai avinžirnių užtepėlei pagaminti. Labai skani ir puikiai tinkama pusryčiams, ją tepant ant mėgstamų skrebučių. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų konservuotų avinžirnių
30 gramų sezamų pastos tahini
20 gramų pomidorų pastos
0.5 vieneto citrinų (išspaustų sulčių)
2 skiltelės česnako
1 vienetas aitriosios paprikos (šviežios)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį maltų kmynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Susmulkinti česnaką ir aitriąją papriką, suberti į dubenėlį, įdėti tahini ir pomidorų pastą, įpilti aliejų, suberti nukoštus avinžirnius.
2.
Perpjauti citriną per pusę ir išspausti citrinos sultis į dubenėlį su paruoštais ingredientais. Viską susmulkinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
3.
Pabarstyti druska, pipirais ir kmynais, gerai išmaišyti. Jei masė per tiršta, įpilti šiek tiek šalto virinto vandens.
4.
Tepti ant skrebučių su sezamų sėklomis ar ant kitų mėgstamų, dėti papjaustyto kietai virto kiaušinio, virtas arba keptas krevetes, pagardinti citrinos sultimis, aitriųjų paprikų milteliais ir šviežios rukolos lapeliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital