Arbūzų žievės saldainiai - labai skanūs

AUTORIUS:
Sigita Bert
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Arbūzų žievės saldainiai - labai skanūs
Arbūzų žievės saldainiai - labai skanūs
Arbūzų žievės saldainiai - labai skanūs
Autorius apie receptą: Labai skanu, skaniau net už moliūgų saldainukus. O su džiovintais obuoliais net neverta lyginti. Labai skanu, skaniau net už moliūgų saldainukus. O su džiovintais obuoliais net neverta lyginti. Sigita Bert
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
0.5 litro vandens
500 gramų arbūzo žievė
200 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuo arbūzo žievės nulupti žalią sluoksnį, o baltąją dalį supjaustyti kvadratėliais, sudėti į puodą.
2.
Į puodą su arbūzų žievelėmis berti cukrų, pilti vandenį, išmaišyti ir virti apie 2 valandas ant silpnos kaitros, kol beveik visas vanduo nugaruos.
3.
Džiovinau džiovyklėje 2-3 paras, kol sudžius.
AUTORIUS: Sigita Bert
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital