Autorius apie receptą:
Labai skanu, skaniau net už moliūgų saldainukus. O su džiovintais obuoliais net neverta lyginti.
Labai skanu, skaniau net už moliūgų saldainukus. O su džiovintais obuoliais net neverta lyginti.
Sigita Bert
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
0.5 litro
vandens
500 gramų
arbūzo žievė
200 gramų
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuo arbūzo žievės nulupti žalią sluoksnį, o baltąją dalį supjaustyti kvadratėliais, sudėti į puodą.
2.
Į puodą su arbūzų žievelėmis berti cukrų, pilti vandenį, išmaišyti ir virti apie 2 valandas ant silpnos kaitros, kol beveik visas vanduo nugaruos.