Apverstas kefyro pyragas su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Apverstas kefyro pyragas su obuoliais
Apverstas kefyro pyragas su obuoliais
Apverstas kefyro pyragas su obuoliais
Apverstas kefyro pyragas su obuoliais
Apverstas kefyro pyragas su obuoliais
Apverstas kefyro pyragas su obuoliais
Apverstas kefyro pyragas su obuoliais
Apverstas kefyro pyragas su obuoliais
Autorius apie receptą: Drėgnas, labai gardus pyragas su obuoliais. Drėgnas, labai gardus pyragas su obuoliais. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai obuolių (didesnių, rūgštesnių)
90 gramų rudojo cukraus
Tešlai:
280 gramų kvietinių miltų
240 mililitrų kefyro
200 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio cinamono
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į keptuvę (tinkamą naudoti ir orkaitėje) kurioje kepsite pyragą, įdėti sviesto, išlydyti.
2.
Puse ištirpinto sviesto supilti į dubenėlį, o likusį palikti keptuvėje.
3.
Į keptuvę suberti rudąjį cukrų, paskleisti per keptuvę.
4.
Obuolius nulupti ir supjaustyti į 8 skilteles, sudėti į keptuvę.
5.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, plakti iki kol pabals. Tuomet supilti tirpintą sviestą, suberti miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską, supilti kefyrą ir gerai išmaišyti.
6.
Paruoštą tešlą supilti į keptuvę ant obuolių ir kepti 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 minutes.
7.
Iškepusį pyragą palikti apie 10 minučių pravėsti, tuomet atsargiai peiliu atskirti nuo keptuvės kraštų ir išversti į lėkštę.
Patarimai:
Pyragą kepti galima ir paprastoje formoje, tuomet tiesiog reikėtų atskirai ištirpinti sviestą.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Gabrielė
2023-10-27 13:27
Puikaus skonio! Drėgnas ir greitai paruošiamas. O jeigu dar ledų šalia, mmm... Kepiau ir atsegamoje torto formoje (tik gaila iš jos išbėgo sviesto ir cukraus skystis, visas torto skanumas), ir paprastoje stiklinėje formoje. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital