Apelsininiai mieliniai blynai

AUTORIUS:
Aurelija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Apelsininiai mieliniai blynai
Autorius apie receptą: Mielinius blynus mėgsta daugelis, o jie dar yra patapę tikra tradicija per Užgavėnes, tad šie blyneliai bus puikus variantas joms paminėti! Be galo paprasti, tačiau labai skanūs, Mielinius blynus mėgsta daugelis, o jie dar yra patapę tikra tradicija per Užgavėnes, tad šie blyneliai bus puikus variantas joms paminėti! Be galo paprasti, tačiau labai skanūs, sotūs ir tiesiog nepakartojami! Blynams iškepus, labai skanu pabarstyti cukraus pudra, o apelsinai suteikia labai gaivią natą. (...daugiau) Aurelija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
500 mililitrų pieno
430 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
1 šaukštas apelsino žievelės
7 gramai sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį berti miltus, mieles, cukrų ir druską, išmaišyti.
2.
Į nedidelį dubenėlį įmušti kiaušinius, išplakti.
3.
Į prikaistuvį pilti pieną, pašildyti, supilti kiaušinių masę, suberti tarkuoto apelsino žievelę, išmaišyti.
4.
Kiaušinių ir pieno plakinį supilti į dubenį su miltais, gerai išmaišyti, uždengti dubenį su maistine plėvele, pastatyti šiltai kilti apie 30 minučių.
5.
Blynų masę išmaišyti, tuomet į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti.
6.
Į keptuvę dėti po valgomą šaukštą paruoštos masės ir formuoti blynus, kepti iš abiejų pusių.
AUTORIUS: Aurelija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital