Antienos filė didkepsnis su karamelizuotais apelsinais ir aplesininiu padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Antienos filė didkepsnis su karamelizuotais apelsinais ir aplesininiu padažu
Antienos filė didkepsnis su karamelizuotais apelsinais ir aplesininiu padažu
Antienos filė didkepsnis su karamelizuotais apelsinais ir aplesininiu padažu
Autorius apie receptą: Vakar pradėjau mintimis svajoti apie antieną ir ilgai nesugalvojau, kaip aš čia ją pateiksiu. Marinuoti man jos nebereikėjo, nes už mane tą padarė meistrai. Bet padažo ar Vakar pradėjau mintimis svajoti apie antieną ir ilgai nesugalvojau, kaip aš čia ją pateiksiu. Marinuoti man jos nebereikėjo, nes už mane tą padarė meistrai. Bet padažo ar garnyro norėjosi. Taip ir atsiguliau su mintimis apie antieną, o atsikėlusi gimė mintis, ją paruošti su apelsinais. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
350 gramų antienos filė (naudojau "Žolelių" didkepsnius)
2 vienetai apelsinų
30 gramų sviesto
2 saujelės gražgarsčių
1 šlakelis aliejaus
2 šaukšteliai rudojo cukraus
1 šaukštelis kukurūzų krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Gerai įkaitiname keptuvę. Antienos filė dedame odele žemyn ir kepame nevartant 7 min. Tada perverčiame ir kepame dar 5 min. Antienos krūtinėlę išimame ir paliekame pastovėti. Man patinka susukti ją į foliją. Taip dariau ir šį kartą.
2.
Kitoje keptuvėje ištirpiname sviestą. Apelsinus nuplauname. Vieną aplesiną supjaustome griežinėliais ir dedame į keptuvę. Pabarstome šaukšteliu rudojo cukraus. Pakepiname, kol apelsinai šiek tiek karamelizuosis. Griežinėlius atidedame į šalį.
3.
Iš likusio apelsino išspaudžiame sultis. Supilame jas į keptuvę, beriame šaukštelį cukraus ir krakmolą. Kaitiname, kol padažas pradės tirštėti.
4.
Į lėkštę dedame gražgarstes. Jas apšlakstome aliejumi. Šalia dedame apelsino griežinėlius. Antienos filė supjaustome gabalėliais ir dedame juos ant apelsino. Apšlakstome aplelsiniu padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital