Ant grotelių keptas bifšteksas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Ant grotelių keptas bifšteksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g jautienos išpjovos
druskos
maltų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išpjovą supjaustykite riekėmis, išmuškite, ištrinkite druska ir pipirais. Bifšteksą kepkite virš labai karštų anglių, iš pradžių ant aukštai pakeltų grotelių, vėliau, anglims auštant, jas po truputį leiskite žemyn. Anglis paskirstykite kiek plačiau, nei ant grotelių užima mėsa. Bifšteksą reikia versti tik vieną kartą - kai pirma pusė apkepa tiek, kiek norite. Jei norite bifštekso su krauju, 200 g svorio riekę kepkite 15 minučių, visiškai ji iškepa per 20 minučių.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital