Ant grilio keptos dešrelės šoninės marškinėliuose

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Grilio dešrelės su šonine
Grilio dešrelės su šonine
Grilio dešrelės su šonine
Grilio dešrelės su šonine
Autorius apie receptą: Grilio sezonas jau tikrai pas daugelį pradėtas, todėl idėjos visuomet praverčia. Kartais idėja gali būti visai paprasta, bet puikaus skonio visuomet pridės dūmo kvapas. Grilio sezonas jau tikrai pas daugelį pradėtas, todėl idėjos visuomet praverčia. Kartais idėja gali būti visai paprasta, bet puikaus skonio visuomet pridės dūmo kvapas. Kepimui reikės medinių iešmelių. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
14 vienetų šviežios dešrelės (naudojau triušienos, 350 gr)
14 griežinėlių šaltai rūkytos šoninės
1 šlakelis aliejaus
pagal poreikį daržovių (paprikų, pievagrybių, kukurūzų burbuolių)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Medinius iešmelius pamirkykite šaltam vandeny bent 30 minučių.
2.
Ant iešmelio užmaukite triušienos dešrelę ir apsukite šonine.
3.
Daržoves pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, raudonosios paprikos milteliais ir apšlakstykite aliejumi.
4.
Kepkite ant griliaus, kol ir dešrelės ir daržovės gražiai apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis