Varškės apkepas su obuoliais

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 117)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 117)
Varškės apkepas su obuoliais
Varškės apkepas su obuoliais
Varškės apkepas su obuoliais
Varškės apkepas su obuoliais
Varškės apkepas su obuoliais
Varškės apkepas su obuoliais
Autorius apie receptą: Minkštas ir labai skanus varškės apkepas smaližiams! Toks gardus, kad net primena pyragą. Minkštas ir labai skanus varškės apkepas smaližiams! Toks gardus, kad net primena pyragą. LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų varškės
4 vienetai kiaušinių
3 vienetai obuolių
100 gramų sviesto
0.5 stiklinės pieno
1 sauja razinų
3 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
3 šaukštai manų kruopų
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Manus užpilti pienu, išmaišyti ir palikti pusvalandžiui, kad išbrinktų.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Suberti varškę, minkštą kambario temperatūros sviestą ir gerai išmaišyti. Krėsti išbrinkintas manų kruopas, išmaišyti. Razinas nuplikyti, nusausinti ir suberti į varškės masę. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti skiltelėmis.
3.
Kepimo indą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais arba iškloti kepimo popieriumi. Supilti varškės masę ir ant viršaus išdėlioti obuolių skilteles. Kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių. Skanaus!
Pieno produktų „Saulės pienas“ galite įsigyti tik parduotuvėse MAXIMA.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Maryte Korbutovskaja
2020-06-12 20:10
Sveiki, sakykit prasau, o jei kepti is dvigubos porcijos - laika paiilginti? Nes bandziau is vienos porcijos, tai super kaip patiko ir dar lauke, o jau nebeliko. Gal galite atsakyti a.z. buciau labai dekinga ATSAKYTI
Dovilė
2020-07-27 13:54
Jeigu kepsite dvigubai didesnėje skardoje, tada kepimo laikas bus panašus, bet jeigu tiesiog didinsite ingredientų kiekį, o formą paliksite tokią pačią, kepimo laikas ilgės. Galbūt ne dvigubai, bet kokią valandą tikrai užtruks. ATSAKYTI
Jana
2018-10-29 20:28
Paprastas pagaminti, gražiai atrodantis ir be galo skanus apkepas. ATSAKYTI
Eliza
2018-10-15 16:40
Labas skanus apkepas gavosi. Ačiū už receptą! ATSAKYTI
Rolanda
2017-08-27 16:52
Mano mėgstamiausias apkepas! Sviesto dedu tik truputį mažiau, bet vis tiek skaniai gaunasi :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital