Skanieji bulvių zrazai su mėsa

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Skanieji bulvių zrazai su mėsa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
8 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
1 vienetas kiaušinių
1 sauja miltų
Įdarui:
300 gramų maltos mėsos
1 vienetas svogūnų (nedidelių)
2 šaukštai aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nuskusti ir išvirti. Išvirusias bulves sugrūsti ir atvėsinti.
2.
Į atvėsusias bulves įmušti kiaušinį, berti miltų. Tešlą išminkyti. Tešla turi būti nelipni, jei limpa - berti dar miltų.
3.
Įdarui keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti smulkintą svogūną. Sudėti maltą mėsą ir apkepinti, pagardinti prieskoniais.
4.
Bulvių masę padalinti vienodo dydžio gabaliukais. Rankas sudrėkinti vandeniu ir bulvių tešlos gabalėlį išploti ant delno į "blynelį", viduryje dėti įdaro, užlenkti kraštus ir suformuoti zrazus.
5.
Zrazus kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, po kelias minutes, kol apskrus.
AUTORIUS: Rima
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Šeimininkė
2022-02-06 10:38
Žemaičių blynai gaminami iš virtų bulbių su lupena. ATSAKYTI
Arūnas
2021-03-13 16:27
Zrazas yra mėsa su įdaru bet ne atvirkčiai. Tada ir cepelinas zrazas ATSAKYTI
Arunas
2021-03-13 16:26
Zrazas yra mėsa su įdaru bet ne atvirkčiai. Tada ir cepelinas zrazas. ATSAKYTI
K.
2021-02-04 11:30
Čia ne zrazai o žemaičių blynai. Zrazai yra visai kitaip gaminami. ATSAKYTI
aiste
2014-11-20 16:11
Labai skanus receptas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital