Purus prancūziškas obuolių pyragas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Prancūziškas obuolių pyragas
Prancūziškas obuolių pyragas
Prancūziškas obuolių pyragas
Prancūziškas obuolių pyragas
Prancūziškas obuolių pyragas
Prancūziškas obuolių pyragas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai obuolių
4 vienetai kiaušinių
250 gramų sviesto
220 gramų miltų
120 gramų cukraus
6 šaukštai brendžio (arba tamsaus romo)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius nulupame ir supjaustome didokais gabalais.
2.
Viename dubenyje sumaišome sijotus miltus, kepimo miltelius ir druską.
3.
Kitame - išplakame kiaušinius, cukrų, brendį ir vanilę. Atsargiai įmaišome pusę miltų, tada - pusę sviesto. Vėl suberiame likusius miltus ir sviestą, vėl atsargiai išmaišome. Tešla turi būti blizgi, tarsi, aksominė. Sudedame obuolius ir lengvai permaišome, kol jie apsivels tešla. Pilame į riebalais išteptą formą.
4.
Kepame apie 50 - 60 min. iki 190* C temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Ar pyragas iškepęs, tikriname įdūrę mediniu pagaliuku, ištraukus jis turi būti švarus, neapsivėlęs tešla.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
lamaistas.lt rekomenduoja
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis