Purus prancūziškas obuolių pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 166)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 166)
Prancūziškas obuolių pyragas
Prancūziškas obuolių pyragas
Prancūziškas obuolių pyragas
Prancūziškas obuolių pyragas
Prancūziškas obuolių pyragas
Prancūziškas obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai obuolių
4 vienetai kiaušinių
250 gramų sviesto (tirpinto ir atvėsinto)
220 gramų miltų
120 gramų cukraus
6 šaukštai brendžio (arba tamsaus romo)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius nulupame ir supjaustome didokais gabalais.
2.
Viename dubenyje sumaišome sijotus miltus, kepimo miltelius ir druską.
3.
Kitame - išplakame kiaušinius, cukrų, brendį ir vanilę. Atsargiai įmaišome pusę miltų mišinio, tada supilame pusę sviesto, išmaišome. Suberiame likusius miltus ir supilame likusį sviestą, vėl atsargiai išmaišome. Tešla turi būti blizgi, tarsi, aksominė. Sudedame obuolius ir lengvai permaišome, kol jie apsivels tešla. Pilame į riebalais išteptą kepimo formą.
4.
Kepame apie 50 - 60 min. iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Ar pyragas iškepęs, tikriname įdūrę mediniu pagaliuku, ištraukus jis turi būti švarus, neapsivėlęs tešla.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (20)
Andzelika
2023-10-10 01:33
Greitas paruošimas,nereikalaujantis daug pastangų.Minkštutėlis ,drėgnas obuolių pyragas.
Kažkas Wowww !
Nors dabar pas mane puse 12 nakties,neparagauti ir nesuvalgyti gabalėlio būtų,,nuodėmė"!
Ačiū Jums ! Receptas Toooobulas !!!!!
ATSAKYTI
Sigita
2022-11-12 16:09
Aš irgi vietoje brendžio pilu apelsinų sulčių, o kartu su obuoliais dedu dar ir apelsinų arba mandarinų. Superinis pyragas. :) ATSAKYTI
Lina
2022-10-23 09:08
Kepiau ,sukrito, is pradziu atrode tobulai ATSAKYTI
Ona
2022-10-10 20:13
Man atrodo nelogiška,kaip tas pyragas pakyla,jei sviesto daugiau negu miltų.Bet sakot,kad jau kepėt ir viskas gerai,tai gal taip ir yra. ATSAKYTI
Irena
2022-10-17 14:20
Pyragas superinis !!!! ATSAKYTI
Aldona
2021-11-04 21:54
Ar sviestą reikia išlydyti,nes rašote "supilame"? ATSAKYTI
Ieva
2021-11-05 09:12
Kaip ir prie ingredientų nurodyta - sviestas turi būti tirpintas ir kiek atvėsintas :) ATSAKYTI
Roma
2020-09-18 13:24
Tik ką iškepiau ši pyragą. Super, purus, minkštas, ir ne per saldus. Kepsiu dar ne karta . ATSAKYTI
Irma
2020-06-23 10:39
gal bandet su braškemis gaminti vietoj obuolių? ATSAKYTI
Gintare
2020-05-26 20:42
Labai patiko pyragas! Labiau primine lietuviska obuoliu pyraga, bet cia turbut jau Taip yra - kepiniai su obuoliais asociuojasi su Lietuva dazniausiai :)) ATSAKYTI
Rasa
2020-01-18 21:48
Sviesto dedu 200.cukraus 50,70
Kep milt 1 gera šaukštelį. Iberiu cinamono. Super pyragas. Ačiū ATSAKYTI
RIMA
2019-11-09 12:02
Kam patinka riebus kepiniai,jiems patiks. As tokio daugiau nekepciau. Sviestas tekejo per krastus. ATSAKYTI
Inga
2020-10-11 12:41
As dedu 190g ir gaunasi puikiai. Ir man buvo per riebu. ATSAKYTI
Inga
2020-10-11 12:41
As dedu 190g ir gaunasi puikiai. Ir man buvo per riebu. ATSAKYTI
Danutė
2019-11-01 19:26
Per daug sviesto,tiesiog virė svieste, mano šeimai nepatiko... ATSAKYTI
Eugen
2020-04-08 16:50
Man ir per daug sviesto bet as su saukstu nuemiau visus riebalus kai jau buvo orkaiteje 40min ir dar 20min kepu, ziuresim kas gausis. ATSAKYTI
Inga
2020-10-11 12:41
Dekite sviesto 190g ATSAKYTI
Saulė
2019-10-17 13:27
Pats skaniausias obuolių pyragas! ATSAKYTI
Laura
2018-12-05 18:16
Skanus. Kepu ir kepu ji ATSAKYTI
Rasa
2017-11-15 11:49
Aš brendžio nedėjau, bet vietoje jo įdėjau apelsinų sulčių. Nuostabus pyragas gavosi, ačiū jums, Jolanta :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital