Naminė nuga

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Naminė nuga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g kapotų migdolų
1 arbatinis šaukštelis tarkuotos apelsinų žievelės
0,5 arbatinio šaukštelio cinamono
70 g medaus
120 g cukraus
1 kiaušinio baltymas
PARUOŠIMO BŪDAS:

Migdolus pakepinti sausoje keptuvėje.

Į puodą suberti apelsinų žievelę, cinamoną, cukrų ir sudėti medų. Masę pakaitinti, dažnai maišyti.

Kiaušinio baltymą išplakti iki standžių putų.

Masę virti, kol gražiai pagels .Tai maždaug 30 min. Paskui pamažu supilti baltymų putas ir riešutus, dar pavirti apie 10 min. Dažnai ir gerai maišyti.

Paruoštą masę sukrėsti į riebalais išteptą kepimo skardą. Atvėsusią nugą supjaustyti mažais gabaliukais ir palikti, kad sukietėtų.

AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital