Miško uogų apkepas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Miško uogų apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Batonas, riekelės, 4 vienetai
Uogos (tinka mėlynės, avietės, gervuogės, žemuogės), 1.5 stiklinės
Kiaušiniai, 4 vienetai
Pienas, 1 stiklinė
Cukrus, 6 šaukštai
Citrinos, 1 vienetas
Džiūvėsėliai, 3 šaukštai
Lazdyno riešutai, smulkinti, 3 šaukštai
Margarinas, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Batoną supjaustykite nedideliais kubeliais, pamirkykite kiaušinių, pieno ir 2 šaukštų cukraus plakinyje. Kepimo formą patepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais ir sudėkite pusę batono kubelių. Po to supilkite uogas, sumaišytas su 4 šaukštais cukraus. Ant jų vėl dėkite batono kubelius, o viršų barstykite susmulkintais riešutais. Jei liko kiaušinių plakinio, jį užpilkite ant viršaus. Kepkite orkaitėje, kol batono kubeliai gražiai apskrus.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital