Kepti ledai

AUTORIUS:
Justina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kepti ledai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 mililitrų ledų
200 gramų kukurūzų dribsnių
1 vienetas kiaušinių
Kepimui:
šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kukurūzų dribsnius sumalti iki trupinių.
2.
Kiaušinį išplakti.
3.
Jei ledai nėra minkšti, juos šiek tiek atitirpinti.
4.
Ledus dalinti į norimą kiekį porcijų.
5.
Ledų porciją įdėti į plastikinį maišelį ir, spaudžiant, formuoti rutuliuką. Maišelis reikalingas, kad mažiau šąltų rankos.
6.
Kiekvieną ledų rutuliuką volioti kiaušinio plakinyje, tuomet dribsniuose. Pakartoti.
7.
Apvoliotus ledų kamuoliukus sudėti 20 minučių į šaldiklį.
8.
Puode ar gilesnėje keptuvėje įkaitinti aliejų. Kiekvieną kamuoliuką kepti vartant po 10 - 15 sekundžių.
9.
Tiekti su vaisiais. Galima pagardinti šokoladiniu padažu.
AUTORIUS: Justina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Hmmmm
2018-08-09 14:54
Keista, bet kai pabandžiau ir aromatas ir išvaizda.... Nuostabu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital