Nugarinės kepsniukai orkaitėje su pomidorais, sūriu ir pievagrybiais

AUTORIUS:
Daiva Andriukaitienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Nugarinės kepsniai orkaitėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų kiaulienos nugarinės
200 gramų pievagrybių
150 gramų sūrio
2 vienetai pomidorų
6 šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nugarinę supjaustyti ir pamušti, pagardinti druska ir pipirais.
2.
Ant jos dėti griežinėliais supjaustytą pomidorą, pabarstyti sūrio, dėti supjaustytus pievagrybius, vėl sūrio ir aptepti majonezu.
3.
Dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi ir kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
AUTORIUS: Daiva Andriukaitienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital